Drinksystemen pluimvee

Drink systemen (Corti nippels)

Water is een van de meest belangrijke factoren die bepalend zijn voor de groei en de gezondheid van vleeskuikens. Landmeco heeft actief bijgedragen aan de verbetering van strooisel kwaliteit en het oplossen van voetzool problemen. Dit door te kiezen voor nippels die het strooisel droog houden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product.

We hebben veel waarde gehecht aan de vraag of de nippels de dieren het water konden bieden wat ze nodig hebben, zowel de eendagskuikens als bij het naderen van het slachtgewicht, zonder verspilling van water. Alle nippels kunnen worden geactiveerd tot het geven van water 360° in elke richting, waardoor zelfs kleine eendagskuikens gemakkelijk toegang tot water hebben in de eerste kritieke dagen na aankomst in de stal. Naar mate de kuikens groeien, hebben ze meer vermogen om de nippel pen op te tillen en zo de waterstroom te verhogen. Hoe meer de nippel pen wordt opgetild, hoe meer water er wordt geleverd.

Onze ervaring is dat de strooisel kwaliteit en voeropname aanzienlijk worden verbeterd door het kiezen van het juiste drinksysteem en het volgen van de door ons opgestelde gebruiksinstructie.

Drinksystemen

Corti Piston Nippels

Corti piston nippels Landmeco Corti piston nippels staan de dieren toe om tot 110ml per minuut te drinken. Met dank aan hun relatief dikke nippel pen, sluit de nippel snel. Zijdruk op de nippel pen produceert een lage maar constante waterstroom. De nippels zijn gemaakt van rvs.

Landmeco is de enige leverancier die Corti nippels aanbied met gedraaide nippel pen. De gedraaide nippel pen geeft een grootste verbetering op de controleerbare waterflow en gaat iedere waterverspilling langs de nippel tegen.

Zeer goede resultaten tegen voetzoollaesies!

Voor meer en uitgebreide informatie, verwijzen wij u naar onze complete folder, die u hiernaast kunt downloaden als PDF.

« Naar de pluimvee pagina

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan