NEN 3140 Keuring

Elektra keuring - NEN 3140 en NEN-1010 keuringen

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen vragen een goedkeuring van de elektrotechnische installatie. In de meeste polisvoorwaarden is hierover ook al een passage opgenomen. Het is dan ook aan te raden om de brandverzekeringspolis er weer eens bij te pakken en na te gaan wat er van u verwacht wordt. In geval van schade is het zeer waarschijnlijk dat een dergelijke keuring moet zijn uitgevoerd.

Niet alleen voor de dekking van de verzekering is het wenselijk om de installatie(s) periodiek te laten keuren, maar ook voor de bedrijfszekerheid van de installatie(s) is het goed om te weten waar in de installatie(s) mogelijk problemen kunnen ontstaan, om zo grote storingen te voorkomen die het productieproces nadelig kunnen beïnvloeden.

Wij kunnen tegen scherpe tarieven een gedegen rapportage leveren, die u aan uw verzekeringsmaatschappij kunt overleggen.

Een keuringsrapport wordt opgesteld door onze keuringspecialist, met begeleiding van thermografische foto's volgens de NEN-3140 en NEN-1010.

Ook voor het opsporen van lekkages van waterleidingen en vloerverwarming staan wij graag voor u klaar met onze thermografische camera evenals het in beeld brengen van warmteverliezen van uw woning/stal/bedrijf.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan